Jump to content
Nokioteca Forum

Vlad58781

Utente
  • Contenuti

    3
  • Data iscrizione

  • Ultimo accesso

Altre Informazioni

  • Smartphone
    T-Mobile

Vlad58781's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputazione

  1. Rusnak-COBRA, How about the answers to other questions, can you advise please? Many thanks for the info already provided.
  2. II.Socio, Hi! Can I clarify the issue of hacking my nokia 5800 express music V.52.0.007, RM-356, can I hack it through these steps you suggest: Needed Tools: BEFORE THAT I HAVE TO SAY I ONLY HAVE DEV.CERT AND DEV.KEY PROVIDED TO ME ON 23/07/2011 FROM THIS SITE. I JUST NEED TO MAKE SURE THAT I WILL BE ABLE TO INSTALL ALL NEEDED SOFTWARE TO MY NOKIA TO COMPLETE THE HACK? WILL DEV.CERT AND DEV.KEY WORK FOR ME? WILL WORK ON WIN 7 CREATE NO PROBLEMS? - A working brain (link not available) - NaviFirm+ - Phoenix (2011.14.004.45945) - RomPatcher+ - UDA Hacked (I need to confirm if those hacked UDA present on the list you provided would work on my firmware?) Can you help please? - Where can I find Installserver? The one that is suitable to complete the hack? MANY THANKS FOR YOUR HELP? I BELIEVE WHEN I DONE THE HACK I CAN UNSTALL ANY SOFTWARE? BESIDES UNSIGNED, CAN I INSTALL THOSE SIGNED TO OTHER IMEI'S? THANKS A LOT!!!
×
×
  • Crea Nuovo...

Informazione Importante

Questo sito utilizza i cookie per analisi, contenuti personalizzati e pubblicità. Continuando la navigazione, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra | Privacy Policy